încercare de evadare a unui bancomat.

15Mar10

S-a întâmplat într-o seară-n care-mi aşteptam iubita cu dor. Bancomatul din imagine, Becerel pe numele său real, a avut o tentativă de evadare din staţia de metrou Titan, din cartierul cu acelaşi nume. Nu ştiu câţi dintre voi aţi apucat să-l cunoaşteţi sau să scoateţi bani de la el, dar localnicii spun că acest bancomat a avut dintotdeauna o foarte puternică personalitate, aveţi grijă! Motivul evadării a fost, evident, dorul de familie, Becerel a încercat să ia un 311 spre Poarta 4 unde familia lui, o macara de 4 tone şi nişte profile L, îl aşteptau. N-a apucat decât să iasă din pământ, să fugă spre staţia de 311 şi să se ferească de câinii din împrejurimi… după 10 minute a fost prins de Poliţia Comunitară care a suspectat urme de evadare în comportamentul suspectului.

bancomat

După cum vedeţi în imagini, bancomatul a fost prins şi tranchilizat iar după o verificare de rutină din partea domnului cu baston (persoană importantă, nu dăm nume) a fost dus înapoi în post. (nesimţitu’!) Aveţi grijă, dragi titaneni!3 Responses to “încercare de evadare a unui bancomat.”

  1. Eu nu-i văd picioarele, s-o fi târât? Nu are nici urme de zgârieturi. Hmm, dubios Becerel ăsta. Ori are datorii la stat (în picioare), ori face parte dintr-o gaşcă destrămată.

  2. A avut rotiţe. I-au fost confiscate după ce l-au prins. În poza de mai sus l-au pus pe o platformă cu care-l duc jos, la locul lui, înapoi acaaaaasăăăăăă… Becerel! Ţineţi minte numele ăsta că va ajunge marcă de iaurt.

  3. doamne cu puteti crede acest lucru un bancomat sa merga voi sunteti tampiti?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: